EIK-OS 2014

16 augusti kl 13.00 är det dags för EIKs i särklass skönaste familjearrangemang! Då avgörs nämligen EIK-OS! Platsen för det traditionsenliga evenemanget är Gagnefbyns olympiastadion på Bengtssons gräsmatta.

EIK-OS består av fem olika grenar: fotbollsbowling, längdhopp utan ansats, basketstraffar, bordtennis och triathlon. Det är inte en seriös tävling, utan går mest ut på att ha trevligt tillsammans samtidigt som man tävlar mot varandra i roliga grenar. Efter tävlingarna fortsätter gemenskapen traditionsenligt med grillning och tilltugg.

Det finns två olika klasser att delta i. Vuxenklassen är för alla mellan 11-93 år, och barnklassen mellan 0-10 år. Grenarna i barnklassen är längdhopp, hinderbana och 60 meter.

Som vanligt är det kul med mycket publik som kan heja fram våra idrottare till fina prestationer, så om man inte vill vara med och delta i grenarna är man jättevälkommen ändå. Om man även vill vara med på grillningen efteråt anmäler man det på samma sätt som de vanliga anmälningarna.

Kostnad:
0-6 år gratis
7-18 år 20 kr
19-93 år 40 kr

Anmälan sker på www.korta.nu/eik-os senast 10 augusti.

Välkommen!

28 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)